goumaswellness

medicontec

Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής
ΣΟΛΩΜΟY 31, 10682 ΑΘHΝΑ
ΤΗΛ.: 2109629704 & 2109627977
KIN.: 6972509156
FAX: 2103839151
e-mail: prenatalgr@hotmail.com

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΧΛΩΡΟΥ
 
Αισθητική Κινησιολογία
 
Το σύστημα P.E.S. Λίγα λόγια για το βιβλίο
 
Γιατί πρέπει να στηριζόμαστε στην ισορροπία του νου της ψυχής και του σώματος; Γιατί πρέπει να αλλάξουμε τους στόχους μας; Ναι ή όχι στο ελιξίριο της νεότητας; 
 
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει και απαντά το βιβλίο της Ευαγγελίας Γ. Χλωρού, 
 
 

Image  Image

 
Τι είναι όμως το P.E.S.;  Πρόκειται για ένα σύστημα αισθητικής φυσιοθεραπείας για ταυτόχρονη αποκατάσταση της χαλάρωσης του μυϊκού συστήματος του προσώπου και του σώματος, την αφαίρεση του γαλακτικού οξέως και τη βελτίωση ή και την τελική αποκατάσταση των ρυτίδων από την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Είναι μία μέθοδος ευζωίας την οποία καλούνται να εφαρμόσουν ειδικά εκπαιδευμένοι αισθητικοί, με σκοπό την παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας, τη δημιουργία μίας δικής μας energy bank και βέβαια την καλύτερη πορεία προς την τρίτη ηλικία και τη συνέχειά της.
 
Το P.E.S. ξεκίνησε το 1960. Το 1992 απέκτησε τίτλο ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ και από το ευρωπαϊκό patent office. Έκτοτε εξελίσσεται και  βελτιώνεται συνεχώς προσφέροντας στο κοινό τα συμπεράσματα και την αποτελεσματική δράση που προέκυψε από πολύτιμη εμπειρία 40 και πλέον χρόνων.
 
Η αισθητικός καταθέτει την πολύχρονη εμπειρία δεκαετιών σε αυτό το βιβλίο-εγχειρίδιο για αισθητικούς, αλλά και όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να διατηρήσουν το μήκος της σπονδυλικής τους στήλης, να αποβάλλουν το γαλακτικό οξύ, να στηρίξουν την ωστική μάζα, να διατηρήσουν τον μυϊκό τους τόνο στα ιδανικά επίπεδα, να επωφεληθούν από την ευεργετική δράση του P.E.S. στο PH του δέρματος…
 
Το P.E.S. απευθύνεται σε δραστήριες, τολμηρές γυναίκες, που δεν διστάζουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, ανεξαρτήτως ηλικίας ή βιολογικής ταυτότητας.   
Με οδηγό της το απαράμιλλο ρητό που μας κληροδότησε ο Ντοστογιέφσκι στον Ηλίθιο: «κι όμως, η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο», η Ευαγγελία Γ.Χλωρού καταθέτει την εμπειρία της στο οπλοστάσιο των γυναικών, ενάντια σε ότι τους βαραίνει και τους απομυζεί ενέργεια, συντάσσοντας ένα όχι μόνο πρακτικό, αλλά και φιλοσοφικό εγχειρίδιο ομορφιάς.
 
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου
 
Το P.E.S.είναι ένα σύστημα που απευθύνεται αφενός στους επαγγελματίες αισθητικούς και αφετέρου σε κάθε άτομο χωριστά που θέλει να στηρίξει τον εαυτό του φροντίζοντας πρόσωπο και σώμα ταυτοχρόνως.
 
Απευθύνεται στο κοινό που χρησιμοποιεί τη λογική για να επιλέξει τον τρόπο μιας ολοκληρωμένης περιποίησης και απορρίπτει τις διαφημίσεις που μοιράζουν φρούδες ελπίδες.
Είναι ένα εργαλείο που αποκωδικοποιεί τους κανόνες της φύσης χωρίς να ενδιαφέρεται για το ελιξίριο της νεότητας και την εφήμερη ομορφιά.
 
Απευθύνεται ειδικότερα σε δραστήριες γυναίκες, που είναι πειθαρχημένες και αισιόδοξες. Σε θαρραλέες γυναίκες που τολμούν ένα νέο ξεκίνημα ανεξαρτήτως ηλικίας ή βιολογικής ταυτότητας. 
 
Το προσδόκιμο επιβίωσης άλλαξε και θα συνεχίσει να αλλάζει.
 
Είναι καιρός να ανήκουμε στο μέλλον με όραμα την εξέλιξή μας.  
 
Ευαγγελία Γ.Χλωρού - Βιογραφικό 
 
Η Ευαγγελία Γ. Χλωρού, το γένος Αφάρα, γεννήθηκε στη Δραπετσώνα το 1938 από Μικρασιάτες γονείς.
 
Εξασκεί το επάγγελμα της αισθητικού ανελλιπώς για 50 και πλέον χρόνια από το 1962 όταν αποφοίτησε από την πρώτη αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή Αισθητικής "Λου Μοσκύ" στην Αθήνα. 
 
Παρατηρώντας κλινικά τη συντήρηση της ομορφιάς και επιδιώκοντας τη διατήρηση της ισορροπίας στη ζωή της γυναίκας, δημιούργησε τη δική της μέθοδο που παντρεύει την αισθητική με την κίνηση του κλασικού χορού. 
 
Είναι κάτοχος τίτλου ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ και το ευρωπαϊκό Patent Office για το εξειδικευμένο πολυμηχάνημα που χρησιμοποίησε στην εφαρμογή του  συστήματος Αισθητικής Φυσικοθεραπείας P.E.S. (1992), δικής της έμπνευσης και δημιουργίας. Το P.E.S. (Priority Essential System) είναι ένα σύστημα αισθητικής εμποτισμένο με μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που έχει συμφιλιωθεί με το πέρασμα του χρόνου και διδαχθεί από την ηρεμία, την αρμονία και τη σοφία της φύσης. 
 
Τον Σεπτέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε. το βιβλίο της, Αισθητική Κινησιολογία
 
Το σύστημα P.E.S..

Τελευταία Νέα

Φιλοξενία έδρας στα γραφεία του ΣΕΠΑΕ:

Σταδίου 39, Αθήνα - 2ος όροφος
    Τ.Κ.: 10559

Τηλ.: 2103213921- 6948524050

E-mail: info@osedae.gr

facebook


OSEDAE.com

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την ενημέρωση
του επαγγελματία αισθητικού

και επιλεγμένα άρθρα για την
αισθητική και την κοσμητολογία
.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να στηρίζετε τα κατά τόπους Σωματεία έτσι ώστε η φωνή μας να αποκτήσει ΔΥΝΑΜΗ.